Szereplők

Hayley

Átlagos, tizennégy éves lány, aki leginkább elgondolkodó, imádja a '80 - as évekből származó zenét és az írást. Több történetet ír, gitározni tanul, a bátyával, Saullal együtt.

Saul

Szintén él - hal a zenéért, bár ő leginkább hajbandákat hallgat, és ennek megfelelően öltözködik:  haját majdhogynem könyékig lenövesztette, testhez álló, többnyire fekete, bőrből és pamutból készült ruhákat hord, emiatt sokan nézik melegnek. Hamar összebalhézik mindenkivel, így rengeteg ellensége van.

Alice

Ő Hayley legjobb barátnője, nagyon hasonlítanak mind ízlésben, mind hobbi terén. Rengeteg időt töltenek együtt, ami a jellemén is meglátszik, mert ő is kezd valamennyire antiszociálissá válni. Öntörvényű, hihetetlenül makacs, bármiről is legyen szó. Dobolással tölti ideje nagy részét, de az írásnak is sok időt szentel.

Seth

Hayley és Saul apja. Kissé nemtörődöm stílusú, kevés dolog érdekli. Ha teheti, a rossz elől elmenekül, a szomorú dolgokra nem szeret emlékezni. Nagy a rábeszélő képessége, amit gyakran hasznosít, egyik kedvenc fegyvere ez, a szép beszéd mellett.

Amy

Seth felesége, a gyerekek anyja. Sault jobban félti, mint Hayley - t, mondván, hogy Hayley tud magára vigyázni, Saul pedig nem. Szereti a díszes dolgokat, imád olvasni. Visszahúzódó, nem is beszél, ha nem kérdezik.

Stephanie

Saul barátnője. Hayley - vel nem jönnek ki jól, mert Hayley szerint Sault nagyon befolyásolja, túlságosan nagy erővel hat rá. Stephanie - nek a látszat a fontos, nyilvánosság elől titkolja a Saullal való kapcsolatát, szinte senkinek sem mondta el, emiatt senki sem tud semmit.

Dean

Saul ősellensége, rengeteg valószerűtlen dolgot állít. Állandóan szívózik mindenkivel, Saul a kedvence, minden nap beleköt. Ő a gimi rosszfiúja, a napjait általában verekedéssel, piszkálódással  tölti, meg drogozással. Van néhány "barátja", akik csak a hírnév és a félelemkeltés miatt vannak vele.

Adam

Dean egyik csatlósa, aki szinte gyűlöli Dean - t, csak azért van vele, mert így biztonságban érzi magát. Titkon egy kicsit tetszik neki Hayley, de nem mer semmit sem lépni, mert fél Salutól. Saulra ellenségeként tekint, bár még egyszer sem beszéltek. Mnidenkit lenéz, felsőbbrendűnek érzi magát, képes akárkin átgázolni.

Nick

Adam és Dean társa, szintén a biztonságérzet kedvéért van a trióban. Menekül a múltja elől, mert régebben már keveredett gyilkossági ügyekbe. Nincs barátja, mindenkivel ellenségesen viselkedik. Többször került összetűzésbe Saullal, aki mindig győztesen került ki a helyzetből. Emiatt orrolt meg rá is és a húgára is.

Mary

Amikor Hayley új suliba kerül, egészen jól összebarátkoznak, mert hasonlít Alice - re. Mary imádja a természetfeletti dolgokat, leginkább a szellemeket és a boszorkányokat. Hisz mindenben, amit érdekesnek talál. Elmélkedő, és leginkább magába zárkódik.

Amelia "Mia"

Tetováló, ő varrta Saul tetkóit, és Hayley - t is ő fogja tetoválni. Kedves, és próbálja Hayley - t jó útra téríteni.

Nathan

Ő a helyi rendőrség egyik fő embere, így mindenről tud, ami a városban történik. Mindent, amit hall, elmond a feleségének, Miának, ami miatt néha kerülnek kellemetlen helyzetekbe. Jól kijön Hayley - vel, bár nagyon sajnálja, ami Saullal történt, ezért sokat dolgozik, és minden infót megoszt Hayley - vel, Seth tiltása ellenére.